• Uw vertrouwelijke data veilig vernietigd
  • EA-DMS gecertificeerd
  • Verwerking ook op locatie mogelijk

Over Stroy

WIJ ZIJN STROY. DATAVERNIETIGERS.

Het slecht verwijderen van vertrouwelijke informatie maakt een organisatie en een samenleving kwetsbaar. Daarom geloven wij dat het adequaat vernietigen van vertrouwelijke data bijdraagt aan de veiligheid. En dat veiligheid de basis en het fundament is voor een succesvolle toekomst. We zijn gespecialiseerd in het vernietigen van vertrouwelijke data op uw afgedankte datadragers. Dat doen we zorgvuldig en betrouwbaar, met onze mobiele datashredders bij u op locatie. Onze professionals zijn gescreend en gecertificeerd. Wij laten niets aan het toeval over. We vernietigen uw data en waarborgen daarmee uw toekomst!

STROY - Datavernietigers op locatie

ACHTERGROND

In 1991 richt Roy Soentpiet UNI Business Centre op. Samen met zijn vrouw Karin leidt hij deze succesvolle onderneming, die gespecialiseerd is in ICT hardware, software en netwerken. UNI werkt voor gerenommeerde organisaties die de hoogste eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid stellen. Hierdoor bezit UNI diverse certificaten van o.a. EADMS als blijk van bekwaamheid en betrouwbaarheid van de dienstverlening door UNI.

In 2011 richt Roy het bedrijf STROY op. Een nieuwe organisatie die de veiligheid van vertrouwelijke informatie op afgedankte datadragers waarborgt door deze betrouwbaar te vernietigen. Veiligheid is de basis en fundament voor een succesvolle toekomst. Het slecht verwijderen van vertrouwelijk informatie maakt een organisatie en een samenleving kwetsbaar. STROY maakt het mogelijk om met een mobiele, high-tec datashredder op locatie bij klanten, allerlei soorten data dragers vernietigen. Gecertificeerde en gescreende professionals doen dit op een veilige, kwalitatieve en betrouwbare wijze.

Post a Comment

© 2014 - Stroy B.V.